Tip na výlet: V Alfrédově si užijete přírodu, wellness i golf

29.06.2014 16:29

Golf a wellness resort Alfrédov na Tachovsku se nachází v malebné krajině, nabízí prostor k relaxaci i vyžití pro nadšené golfisty. Po dálnici z Plzně přitom cesta netrvá ani hodinu.

zdroj: www.alfredov.cz

Ves Alfrédov leží v katastru obce Kostelec nedaleko Stříbra na Tachovsku. Okolí zdobí lesy, louky a síť rybníků. Výlety v malebné přírodě si tak můžete zpestřit i zastávkou nebo mnohem delší návštěvou v Golf a wellness resortu Alfrédov. Srdcem areálu je zámeček, jehož majitelem byl také Alfréd Windichgrätz.

Alfrédov je doslova stvořený k výletům, na kterých si chcete odpočinout od ruchu velkoměsta, relaxovat a kochat se krásnou přírodou. To vše můžete navíc spojit s golfovým zážitkem na jednom z nejdelších hřišť v republice.

První zmínky o Alfrédově sahají až do počátků 13. století, kdy ještě ves pod názvem Všelice patřila pod nedaleký kladrubský klášter. Později zde bylo vystavenou hospodářské stavení a následně i zámeček, který ale poměrně dost utrpěl požárem. V první polovině 18. století změnil majitele, kterým se stal Alfréd Windichgrätz a právě po něm byla ves i zámeček přejmenován na Alfrédov.

V současné době už je areál proměněný k nepoznání. Vyrostl zde atraktivní Gole a wellness resort, který nabízí širokou škálu služeb, a pokud nechcete jen relaxovat ve wellness, můžete si užít golf na jednom z nejkrásnějších a nejdelších hřišť u nás. Navíc v souvislosti se začínajícími prázdninami nabízí areál i řadu výhod. Od začátku července až do konce srpna platí například každé uterý sleva 20% na golfové autíčko, každé pondělí k plnému FEE také 1 hodina whirlpool zdarma. Pro hrající golfisty je navíc připravená i sleva na ubytování 20%.

Golf resort Alfrédov je navíc dějištěm řady golfových turnajů a podniků během selé sezóny.

Turnajový program Golf resort Alfrédov červenec - srpen 2014:

ČERVENEC

  5.7. Alftour 2014
12.7. Happy golf tour 2014 - hrajeme o zájezd do Skotska za Hole In One na všech jamkách
19.7. Federační turnaj
20.7. Federační turnaj

SRPEN

  2.8. Alftour 2014
  9.8. Webgolf Open 201
24.8. Happy golf tour 2014 - hrajeme o zájezd do Skotska za Hole In One na všech jamkách

FOTO: www.alfredov.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24