Titul US Open Hlaváčková s Hradeckou nemají, podlehly Italkám

10.09.2012 8:51

Grandslamový titul pro úspěšné české duo Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká se nekoná. České tenistky podlehly ve finále US Open Italkám 4:6 a 2:6.

SDC10178

Kýžený titul čtyřhry na US Open se Andree Hlaváčkové a Lucii Hradecké získat nepodařilo. Ve finále nakonec podlehly Italkám 4:6 a 2:6.

Konec sezony se nepodařilo zakončit grandslamovým titulem, finále US Open překazily českému tenisovému duu Italky Sara Erraniová a Roberta Vinciová. Italky hrály dobře, byly klidné. To Lucie Hradecká měla špatný den, kazila svůj obvykle výborný servis jeden za druhým. Toho Italky využily a získaly si titul pro sebe.

Po finále Wimbledonu, úspěchu na Olympiádě a Cincinn ati tak mají české deblistky další finálový boj na kontě. A prohrát s jedničkami turnaje není ostuda.

"Bohužel to byl dneska tak jednoznačný zápas, že ani nebylo co řešit. Na kurtu jsme byly naštvané, ale potom už ne. Když prohrajete zápas 6:4, 6:2, není už ve vás tolik adrenalinu. Na druhou stranu jsme se dostaly do finále, měly jsme tady v Americe čtyři úžasné deblové týdny, musíme v tom vidět i pozitivum. Nemůžeme čekat, že každý den bude posvícení," komentovala zápas Andrea Hlaváčková pro isport.cz..

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24