QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni se chystá Mistrovství ČR žactva v atletice

14.09.2014 10:19

V prostorách nově vybudovaného, v loňském roce otevřeného Atletického stadionu města Plzně ve Skvrňanech se ve dnech 20. - 21. září uskuteční největší atletická událost roku, Mistrovství ČR žáků a žákyň.

hala-jablonec-m-cr-zaci-258

V Plzni se chystá největší atletická událost letošního roku. V sobotu 20. září proběhne na Atletickém stadionu města Plzně Mistrovství České Republiky žáků a žákyň v atletice, o den později zde pak budou rozdány medaile.

Plzeňská atletika se může pyšnit celou řadou medailistů z předchozích ročníků MČR žáků a žákyň v čele s několikanásobnou českou juniorskou rekordmankou a reprezentantkou Janou Reissovou či dorosteneckou reprezentantkou Klárou Kováříkovou. Třetí zářijový víkend se na dráze pokusí obhájit stříbrné medaile ze sprinterských tratí z halového šampionátu Anna Kozáková. K vidění bude jistě celá řada kvalitních výkonů a nejeden pokus o překonání rekordů Mistrovství či rekordů národních.

MČR žáků a žákyň se uskuteční v prostorách nově vybudovaného, v loňském roce otevřeného Atletického stadionu města Plzně ve Skvrňanech. Akci pořádá atletický klub Škoda Plzeň ve spolupráci s Českým atletickým svazem.

"Závodníkům a závodnicím bude k dispozici jeden z nejmodernějších areálů v naší republice, který disponuje certifikátem II. třídy IAAF, možnostmi rozcvičení v krytém tunelu či areálu sousedící školy. Součástí akce bude i doprovodný program," uvedl Lukáš Bechyně z AK Škoda Plzeň.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24