QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zažijte Mistrovství České republiky v záchranářském sportu!

12.06.2015 21:42     13.06.2015 8:00

Chcete o víkendu zažít adrenalin ve stylu Baywatch pobřežní hlídky? Kemp Keramika nabídne o víkendu 13.- 14. června přehlídku záchranářského sportu v rámci Mistrovství České republiky Volná Voda 2015.

Pokud vás o víkendu láká voda ve spojení s adrenalinem, máme pro vás bezva tip! Kemp Keramika u Hracholuské přehrady nabídne o víkendu 13.- 14. června přehlídku záchranářského sportu v rámci Mistrovství České republiky Volná Voda 2015. Dvoudenní soutěž nabídne několik zajímavých disciplín jako tažení tonoucího, manévry s motorovým plavidlem nebo plavání s cihlou.

Soutěž bude rozdělena na tři sekce. První sekce nabídne v sobotu dopoledne štafety družstev. Diváci se v této sekci mohou těšit na plavání s cihlou, tažení tonoucího, na plavání v oděvu atp.
Druhou sekci bude v sobotu odpoledne tvořit soutěž záchranných týmů IZS.  Zde týmy musí prokázat svoji manévrovatelnost s motorovým plavidlem, záchranu tonoucího z plavidla, znalosti z první pomoci nebo předvést fixaci zraněných osob ve vodě.

Třetí sekcí bude v neděli dopoledne soutěž mořských disciplín ILS Juniorů. Z těchto plavců se vybírají reprezentanti Vodní záchranné služby v ČR, kteří se zúčastní Mistrovství Evropy a dále pak Mistrovství světa. „Zde na Hracholuskách budou plavci soutěžit především na surfových plovácích, a v záchranně pásem,  který nahrazuje již zřídka používaný plovák "Baywatch",“ doplnil velitel záchranného odřadu Plzeňského kraje Pavel Barák.

FOTO: www.vzs.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24