Apetit festival pokračoval také v neděli

20.05.2012 22:14

Gurmánský Apetit festival pokračoval také v neděli 20. května. Vařilo se, jedlo, kuchařské tipy poskytl Sapík i Babica a lidé pařili na Brutus. Prohlédněte si fotografie z nedělního festivalového dne.

koncert - kapely Brutus (2)
DSC_3897DSC_3899DSC_3905DSC_3906DSC_3907DSC_3908DSC_3916DSC_3918DSC_3925DSC_3927DSC_3929DSC_3931DSC_3933DSC_3935DSC_3937DSC_3939DSC_3944DSC_3947DSC_3950DSC_3952DSC_3953DSC_3957DSC_3963DSC_3967DSC_3972DSC_3973DSC_3979 (1)DSC_4003DSC_4028DSC_4032DSC_4034DSC_4038koncert - kapely Brutuskoncert - kapely Brutus (1)koncert - kapely Brutus (2)koncert - kapely Brutus (3)koncert - kapely Brutus (4)koncert - kapely Brutus (5)koncert - kapely Brutus (6)koncert - kapely Brutus (7)koncert - kapely Brutus (8)koncert - kapely Brutus (9)koncert - kapely Brutus (10)koncert - kapely Brutus (11)kuchařská schow - Jan Horký -Farmářský obchodkuchařská schow - Jan Horký -Farmářský obchod (2)kuchařská schow - Jan Horký -Farmářský obchod (3)kuchařská schow - Jan Horký -Farmářský obchod (4)kuchařská schow - Jan Horký -Farmářský obchod (5)kuchařská schow - Jaroslav Sapíkkuchařská schow - Jaroslav Sapík (1)kuchařská schow - Jaroslav Sapík(2)Vladimír Mišík a čdgVladimír Mišík a čdg (2)Vladimír Mišík a čdg(3)

Svátek všech gurmánů z Plzně a okolí, Apetit festival 2012, pokračoval také v neděli 20. května.

Horké počasí přilákalo také druhý festivalový den do areálu za OC Plaza tisíce lidí. Někteří, stejně jako paní Ludmila z Rokycan, přijela již podruhé.

"Byli jsme s manželem i včera, dnes jsem vzala sebou dceru. Včera jsme ochutnali jen část dobrot, které tady mají, dneska se chystáme na další," prozradila paní Ludmila.

Program odstartoval v deset hodin dopoledne a opět přinesl celou řadu kuchařských show, exhibicí i hudby.

V pravé poledne přilákala k podiu návštěvníky festivalu především kuchařská show Jaroslava Sapíka. Ten si připravil na ukázku salát s českými raky a candátem.

"Jé, já se chtěla původně přihlásit, ale já ani nevim, jak se to jí," posteskla si paní Jaroslava z Plzně, která se chtěla pokusit dostat na podium jako jedna z publikových ochutnavačů. Nakonec sám šéfkuchař předvedl, jak by se ráčci měli správně jíst a ve svém kulinářském umu pokračoval dál.

Druhá kuchařská show byla v podání Jirky Babicy.

"Mám raději Pohlreicha, Babica mi připadá trochu jako ohřívač cirkusových jídel spíš než kuchař, ale i tak se podívám, co bude vařit," prozradil Pavel z Plzně.

V rámci doprovodného programu si přítomní užili především kapelu Brutus, která vystoupila na stagi přímo za OC Plaza. S pivem, vínem nebo nealkem pařili fanoušci u stage nebo polehávali ve stínu v trávě a užívali si pomalu končící svátek všech gurmánů.

FOTO: Martin Hanáček

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT