Dny slovenské kuchyně v restauraci U Salzmannů

19.10.2010 7:36

Mlsné jazýčky můžete od úterý 19. října po více než týden uspokojit něčím netradičním v Restauraci U Salzmannů v Plzni, kde proběhnou Dny slovenské kuchyně.

Dny slovenské kuchyně budou od 19. do 29. října probíhat v plzeňské Restauraci U Salzmannů. Po deset dní tu k obvyklé nabídce přibydou i tradiční pokrmy našich východních sousedů.

Ochutnat tu můžete pravou slovenskou kapustnicu, což je zelná polévka s houbami, uzeným kolenem a pikantní klábosou zjemněná zakysanou smetanou, halušky s bryndzou, slovenský baraní guláš s kořenovou zeleninou a fazolovými lusky s chlupatými knedlíky a jako dezert džadky - restované bramborové kuličky sypané tvarohem, cukrem a skořicí, přelité máslem.

Více najdete na webových stránkách restaurace  www.usalzmannu.com.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT