Farmáři míří do centra Plzně! Trhy nabídnou i novinku z Tymákova

16.11.2017 8:01

Už v tomto týdnu opět obsadí náměstí Republiky farmáři. Desítky stánků nabídnou tradiční sortiment i jednu horkou novinku. Na co lákají organizátoři tentokrát?

Plzeňské farmářské trhy_QAP_foto (1)

Farmářské trhy se budou konat opět v sobotu 18. listopadu od 8 do 12 hodin. Do konce sezóny už mají před sebou poslední měsíc. Závěrečné trhy jsou na programu 16. prosince.

V sobotu si na své přijdou opět milovníci tradičních dobrot od soukromníků. „Sortiment bude pestrý jako vždy - zelenina, jablka, mošty, uzeniny, maso králičí, drůbeží, hovězí, vepřové..., pečivo, mléčné výrobky, marmošky, sirupy...,“ lákají organizátoři.

Pro zahřátí nebude chybět svařák, medovina, káva nebo čaj a v nabídce se opět objeví i sekaná v housce i další dobroty z grilu.

Velká novinka pak dorazí z Tymákova. „V sobotu se na trhu poprvé objeví Tymákovské sušené maso HABANSON. Tymákovské sušené maso pochází výhradně od českých chovatelů. Nápad profesionálně sušit maso se zrodil před pár lety při dobrodružné cestě po vzdálené zemi ohně a ledu. Originální a s úctou k islandské tradici je proto i název společnosti HABANSON,“ informovali pořadatelé trhů.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT