Jiří Jedlička je jubilejní ŠtamGast piva Gambrinus

24.06.2010 14:19

Třítisícím ŠtamGastem piva Gambrinus se v stal Jiří Jedlička z Vamberku. Slavnostně si připil s vrchním sládkem pivovaru Gambrinus Janem Hlaváčkem a obchodním sládkem Plzeňského Prazdroje Václavem Berkou.

Jiří Jedlička, třítisící ŠtamGast si připíjí nefiltrovaným Gambrinusem s vrchním sládkem Gambrinusu Janem Hlaváčkem a obchodním sládkem Plzeňského Prazdroje Václavem Berkou.

Třítisícím návštěvníkem - ŠtamGastem pivovaru Gambrinus se stal Jiří Jedlička.

Branou pivovaru Gambrinus prošel ve čtvrtek 24. června jubilejní třítisící účastník programu Gambrinus ŠtamGast, kterým pivovar od června loňského roku odměňuje své dvorní fanoušky a umožňuje jim nahlédnout do tajů piva Gambrinus v návštěvnickém centru Gambrinus. "Třítisícím ŠtamGastem je Jiří Jedlička, který jako jediný štamgast měl a má v Restauraci Na Pětce ve Vamberku vždy své místo. Spolu s ním se programu zúčastnilo celkem 42 vybraných milovníků Gambrinusu z východních Čech a to sedm hospodských vždy se svými pěti nejvěrnějšími štamgasty," uvedl vrchní sládek pivovaru Gambrinus Jan Hlaváček.

"Program ŠtamGast jsem si s kamarády z naší vamberské hospůdky opravdu užil. Jsem rád, že jsem mohl nahlédnout do zákulisí Gambrinusu a ochutnat nefiltrované pivo přímo od pramene. Také se mi budou hodit čepovací tipy," řekl třítisící štamgast Jiří Jedlička a jeho oblíbený hospodský Rostislav Šponar z Restaurace Na pětce dodal: "Být štamgastem není o tom, že vysedáváte v hospodě a lejete do sebe litry piva. Správný štamgast si umí svoji značku vychutnat, rád se o ní dozví něco víc a umí s kamarády vytvořit v hospodě správnou atmosféru."

Co je program ŠtamGast?

Velký zájem o program ŠtamGast přiměl zástupce Gambrinusu k jeho rozšíření za brány Plzeňského kraje, kam směřoval původně. Nahlédnout ´do kuchyně´ piva Gambrinus a prožít zábavné odpoledne s oblíbenou značkou tak mohou nyní jeho příznivci z celé České republiky.

Pozvaní štamgasti společně absolvují návštěvu pivovaru Gambrinus a ochutnávku nefiltrovaného piva přímo z CK tanků. Mají také možnost se setkat se sládky pivovaru, seznámit se s procesem výroby, sami si pivo načepovat a přitom si užít pocitu z oceněné věrnosti. "ŠtamGasti jsou skuteční milovníci Gambrinusu, naši spotřebitelé a štamgasti ve svých oblíbených hospůdkách, kterým takto děkujeme za jejich přízeň. Zvolili jsme netradiční formu, která se setkala s velkým úspěchem, a doufáme, že udělá radost ještě mnoha dalším ŠtamGastům z celé republiky," dodal Jan Hlaváček.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT