31.05.2025 20:06
Na Plzeňsku proběhla jízda historických vozidel
Podívejte se na fotky
31.05.2025 20:06
Podívejte se na fotky
31.05.2025 13:28
31.05.2025 8:40 31.05.2025 11:53
Ve čtvrtek 6. září proběhlo kvaliční kolo o postup do finálového Mistrovství v míchání tataráku v plzeňském Steak housu. Startovalo tady 8 soutěžících.
Ve čtvrtek 6. září se v plzeňském Angus Steak House konalo kvalifikační kolo na Mistrovství ČR v míchání tataráku. Startovalo osm soutěžících, ze kterých dva postupují do hlavního finále. To bude 6. října v Soběsukách u Nepomuka.
" Pocit z celé akce mám výborný. Bylo těžké vybrat nejlepší tatarák, ale nakonec po poradě z porotou zvítězila Věra Mičková a Klára Mičková," uvedl majitel a zárověň porotce Patrik Silovský. Třetím se stal náčelník plzeňských hasičů Jan Klain, který bude náhradníkem do finále. " Mám delší praxi, protože častěji navštevuji Steak House a tataráky mám ráda. Vyzkoušela jsem hodně variant a ta nejlepší dnes vyhrála. Snažila jsem se zachovat dominantní chuť masa a je vidět, že se mi to povedlo," řekla výherkyně Věra Mičková.
Celý večer probíhala degustace francouzských vín, ze kterých se vybíralo to nejlepší. Vítězné víno, které se nejvíce hodí k tatarskému bifteku, je Bourgogne Chardonnay Simon Bize & Fils a rovněž postupuje do hlavního finále.
Hřeb večera byla ochutnávka grilovaných půlkilových netradičních steaků.