Mistrovství republiky v míchání tataráku proběhne v Soběsukách

08.08.2011 11:51

Máte rádi tatarák? Myslíte si, že ho umíte dobře umíchat? Pak jste ideálním účastníkem 1. Otevřeného Mistrovství republiky v míchání tataráku, které proběhne na konci srpna v Soběsukách na jižním Plzeňsku. Zbývá několik posledních volných míst v soutěži!

Vážení milovníci tradičního pokrmu tataráku, pokud si troufáte tvrdit, že právě váš tatarák je ten nejlepší, přihlašte se do kvalifikace 1. otevřeného Mistrovství Republiky v míchání tataráku. To proběhne na konci srpna.
Kvalifikační kolo proběhne 27. srpna v Soběsukách a bude spojeno s oslavou 7 let nejen tatarákové hospůdky Soběsucká restaurace Angus Steak House. "Počet soutěžících je omezen a je již posledních 5 volných míst, počet vstupenek je též omezen, proto neváhejte být u tohoto historického okamžiku," láká Jana Silovská z Angusfarm. "Dva postupující do finále, které proběhne 1. října, získají kromě vstupenky i možnost, aby jejich umění posoudili skuteční čeští gastro odborníci," dodává.

V sobotu 27. srpna začíná kvalifikace v 17 hodin. Pak po 18. hodině proběhne raut a degustace vín. Ve 20 hodin budou vyhlášení dva nejlepší míchači tataráku, kteří zároveň postupují do říjnového finále. Vyhlásí se také víno večera a pak vypukne volná zábava.

Rezervace vstupenek i více info zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT