Restaurace v Plzni chystají Valentýnské menu!

10.02.2014 10:02

Restaurace v Plzni chystají na tento týden speciální Valentýnské menu. Pro zájemce je lepší si je rezervovat. Cena i několikachodového menu se pohybuje od několika stovek. 

Speciální Valentýnské menu chystá na tento týden celá řada restaurací. Některé dokonce své nabídky ozvláštnily o afrodiziaka a nejrůznější speciální lahůdky. Pro zájemce se doporučují rezervace předem vždy v dané restauraci. Cena se většinou pohybuje okolo pěti stovek na osobu.

14. 2. 17:00, 20:30 - el Cid - Valentýnské šestichodové menu zahrnuje například sklenku španělského šumivého vína, carpaccio z flank steaku marinovaného v dijonské hořčici s lososovým tartarem, plněné lanýžové těstoviny se smetanovou omáčkou z vlašských ořechů s chilli a další, www.elcid.cz

14. 2. -  el Cid La Provence - nabízí terinku z králičího hřbetu se sušeným ovocem a dýňovým olejem, mousse z tvarohového sýra, tartar z čerstvého fenyklu a oliv, pomalu pečené rajče a další, www.elcid.cz

13. - 15. 2. - Restaurant U Malické brány - servírovat se bude steak z lososa na smetanovém špenátu s bylinkovými nočky a hoblinou parmazánu, www.umalickebrany.cz

14. - 16. 2. -  Hotel U Pramenů - nabízí nejen Valentýnské menu, které obsahuje například gratinovanou svatojakubskou mušli v jemné smetanové omáčce z růžového vína, krůtí steak pečený na citronovém tymiánu, šafránové rizoto s brusinkami, ale také ubytovací balíček prodvě osoby složený z romantické večeře a pobytu v sauně, www.upramenu.cz

14. 2. - Pulcinella - jako předkrm se bude podávat tatarák z čerstvého lososa s koprem a opečenou bruschettou, jako hlavní chod telecí plátky na dezertním víně Marsala s bramborovým pyré s hrubozrnnou hořčicí a jako dezert domácí malinové tiramisu, www.pilcinella.cz

12. - 16. 2. - Angus Steak House - nabízí tříchodové menu s aperitivem Bohemia Sekt demi sec. Jinak se nabízí tatarský biftek ze zadního masa, degustační prkénko steaků ze tří druhů masa se šťouchanými bramborami s pohankou, česnekovým dipem a brusinkovou omáčkou, a na závěr dezert pro zamilované, www.angussteakhouse.cz

14. 2. - Sedmý nebe – Morávka - jako předkrm láká restaurace na Carpaccio z červené řepy s jemným kravským sýrem glazovaným mandlovým dresinkem, jako hlavní chod se mohou zamilovaní těšit například na kuřecí prso plněné brokolicovým pyré a smetanovým sýrem na grilované cuketě a lilku s rozpečenou bagetou a další, www.moravkaplzen.cz

14. 2. - Saloon Roudná - připravený bude mimo jiné tatarák z uzeného lososa s parmazánovým toastem a polníčkem, flank steak s pečeným bramborem a pažitkovým dipem či kuřecím filátko plněné bůvolí mozzarelou, www.saloon-roudna.cz

14. 2. - Restaurant Rango - nabízí na Valentýna smažené kuličky s kozího sýra obalené v cornflakes, nebo salát s kachními prsíčky, baby špenátem a mangem se zálivkou z čerstvých citrusů. Jako hlavní chod si můžete vybrat mezi filátkem z pražmy královské podávaným s ravioly z červené řepy plněnými špenátem a ricottou a další, www.rango.cz

16. 2. - Pils’n’Grill - Valentýnský brunch -  od 12:00 do 15:00 v restauraci hotelu Courtyard by Marriott, www.pilsengrill.com

FOTO: ilustrační - www.studentpoint.cz, www.akce.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT