Pivo Pašák vyhrálo další zlatou! "Vaříme ho hlavou i plzeňským srdcem," říká sládek

24.05.2015 18:29

Plzeňské pivo Pašák ocenili jako nejlepší návštěvníci gurmánského festivalu, který probíhal o víkendu v Plzni. První místo se podařilo tomuto minipivovaru vyhrát už počtvrté! Sládek je na ocenění patřičně hrdý.
 

Sládek pivovaru U Pašáka Václav Ebrl.

Už počtvrté získalo na gurmánském festivalu nejvyšší ocenění plzeňské pivo Pašák z minipivovaru U Pašáka. Opět se mu podařilo obstát v konkurenci ostatních piv. V čem tkví tajemství sládka pivovaru? Proč Plzeňanům pivo tak chutná?

Po celý víkend probíhal v Plzni za Plazou gurmánský festival, tentokrát se uskutečnil pod jménem Fresh festival, lidem je ale známější pod původním názvem Apetit festival. Každoročně návštěvníci hlasují i pro nejlepší pivo. To se podařilo znovu letos vyhrát minipivovaru U Pašáka. Jeho pivo Plzeňský Pašák se stalo nejlepším pivem už počtvrté v řadě.

"Na čepu jsme měli světlou a polotmavou dvanáctku, nefiltrovanou a nepasterizovanou," prozradil QAPu sládek pivovaru Václav Ebrl. Právě toto pivo návštěvníkům opět nejvíce chutnalo a vyhrálo první místo. Ocenění je to tak nejvyšší, protože je od samotných konzumentů piva a ne od odborné poroty. "Všem návštěvníků festivalu moc a moce děkujeme, moc si jich vážíme," měl úsměv na tváři po vítězství sládek. 

V čem tkví tajemství úspěchu totoho zlatavého moku, proč lidem tak chutná? Podle sládka je důvod úplně jednoduchý. "Pivo se musí vařit hlavou a také srdcem, a navíc když se vaří tím pravým plzeňským srdcem," prozradil Václav Ebrl.

Chcete také ochutnat toto pivo lidmi nejvíce oceňované? Zavítejte přímo do minipivovaru a restaurace U Pašáka v Plzni Poděbradově ulici 12. Otevřeno je tu denně. Více o minipivovaru U Pašáka najdete na stránkách pivovaru.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT