QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňský pumptrack čeká velkolepá show. Nenechte si ji ujít!

12.08.2022 12:55

Nová asfaltová dráha v Plzni v Bolevci se stala oblíbenou vyhledávanou lokalitou. Na začátku září čeká pumptrack velkolepá show. Na co se můžete těšit?

pumptrack Plzeň_QAP (11)

Akce s bohatým programem se bude konat 3. září od 13 hodin. Pumptracková dráha bude hostit show bikerů a skejťáků. „Na programu je originální show bikerů a skejťáků, jízda na pumptracku s instruktorem nebo servis kol zdarma. Odpoledne pak svou muzikou zpestří DJ LPD,“ láká na akci Úřad městského obvodu Plzeň 1.

Speciální dráha pro kola, koloběžky, brusle ale i skateboardy tvoří dva okruhy. Velký okruh je dlouhý 188 metrů, má 9 klopených zatáček, 30 vln a 2 skoky, menší okruh, který je určený hlavně těm mladším, má 47 metrů, 3 klopené zatáčky a 8 vln. „V nejužším místě má pás 1,5 metru, v nejširším 2,5 metru,“ uvedla vedoucí Odboru investic a majetku ÚMO Plzeň 1 Andrea Šlechtová.

Bezpečnost je důležitá. „Všichni, kteří si přijdou zajezdit, nesmí zapomenout na ochranné přilby, což by na každé takové dráze mělo být samozřejmostí,“ apelují organizátoři.

Foto QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24