Známá restaurace JAS se změnila k nepoznání! Podívejte se na fotky!

26.11.2013 21:04

Hodně známá restaurace v kulturním domě JAS v Plzni na Slovanech se změnila od základů. Prostory se proměnily v tradiční pivnici Gambrinus. Změna je až neuvěřitelná!

DSC_3066
DSC_3066DSC_3084DSC_3141

Kulturní dům JAS v Plzni na Slovanech zná většina Plzeňanů ve spojení s výprodeji, které probíhají ve velkém sále a už řadu let se drží i tamní restaurace. Teď ale právě prostory restaurace prošly skutečnou změnou. Proměnila se od základů v rámci projektu Plzeňského Prazdroje a získala prestižní interiér Originál 1869.

Restaurace kulturního domu JAS se stala v pořadí již patnáctým podnikem, který Plzeňský Prazdroj proměnil k nepoznání v rámci projektu Originál 1869. Podniky tím dostávají jednotnou, prestižní tvář a hosté se v restauracích tohoto typu můžou vždy těšit navíc na tankový Gambrinus.

"Pivnice Originál 1869 nepřináší originalitu jen v názvu, ale nabízí zcela nový, originální interiér s prvky, které odkazují na tradiční suroviny používané při výrobě nejoblíbenějšího českého piva Gambrinus,“ zdůvodňují své rozhodnutí zvolit koncept Plzeňského Prazdroje a dát interiéru zcela novou podobu majitelé Láďa Hrabačka a Mirek Řehout. "JAS získal novou, útulnou, stylově čistou a moderní podobu. Již krátce po otevření nasvědčují první ohlasy hostů, zejména mladých lidí, tomu, že jsme se rozhodli správně,“ dodávají jednohlasně.

Interiéru pivnice vévodí masivní dřevo, které je nejen na obložení stěn, ale je z něj také návytek včetně lavic. Vše je doplněno o klasická loga Gambrinus a nezaměnitelný styl. Nedílnou součástí, která je pro řadu hostů rozhodující, je samozřejmě pivo. Hlavním pivem, a mezi hosty nejoblíbenějším, je zde tankový Gambrinus Originál 10°. Za ním následují ležák Pilsner Urquell, ležák Gambrinus Nefiltrovaný a čepované nealkoholické pivo Birell. Novému konceptu restaurace odpovídá i jídelní a nápojový lístek, který je rozšířen o speciality podávané k pivu.

„Naším krédem a filozofií je pouze a jen spokojený zákazník, který si pochutnal jak na kvalitním jídle, tak na výborně ošetřeném čepovaném pivu,“ vysvětluje Mirek Řehout.

Pivnice JAS má na kontě řadu ocenění kvality piva...

„Máme to z pivovaru kousek,“ říká obchodní sládek Plzeňského Prazdroje Pavel Zítek a dodává s úsměvem: „A tak tu bude jistě vždy zcela čerstvé, výborně ošetřené a načepované pivo. Asi sem občas ´na jedno´ zajdu. Vždyť pivnice v KD JAS získává pravidelně nejvyšší ohodnocení v kvalitě čepovaného piva a s tím spojených služeb. Nebylo náhodou, že už v roce 1994 obdržela tato vyhlášená pivnice ocenění plzeňského sládka.“

FOTO: Public eye

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT