QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda u Nepomuku, muž zemřel po srážce s nákladním autem - FOTKY

29.09.2015 10:53     29.09.2015 17:46

Tragická nehoda se stala dopoledne na jižním Plzeňsku. Silnice I/20 byla u Nepomuku zcela uzavřena. Po srážce s nákladním autem zůstal z osobního vozu jen vrak...

FOTO_QAP_CZ (7)
FOTO_QAP_CZ (7)FOTO_QAP_CZ (1)FOTO_QAP_CZ (5)FOTO_QAP_CZ (3)FOTO_QAP_CZ (4)FOTO_QAP_CZ (6)FOTO_QAP_CZ (8)FOTO_QAP_CZ (9)FOTO_QAP_CZ (10)FOTO_QAP_CZ (11)FOTO_QAP_CZ (12)FOTO_QAP_CZ (13)

Tragická nehoda se stala v úterý 29. září na jižním Plzeňsku. Na silnici číslo 20 za Nepomukem směrem na Kasejovice se střetl osobní vůz s nákladním autem s přívěsem. Silnice byla zpočátku úplně uzavřená. Následky se ale odstraňovaly několik dalších hodin.

Nehoda se stala po desáté hodině dopoledne. „Došlo ke střetu osobního auta a nákladního auta s návěsem na silnici I/20 zhruba 500 metrů za obcí Nepomuk směrem na Kasejovice,“ potvrdil QAPu mluvčí policie Jan Koželuh.

Při nehodě zemřel jeden člověk. „Osmdesátiletý muž utrpěl zranění neslučitelná se životem. Lékař na místě konstatoval smrt,“ upřesnila mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

Silnice byla úplně uzavřená, následně dopravu kyvadlově řídili policisté. V době úplné uzavírky vedla objízdná trasa přes obec Lnáře. Samotné odstraňování následků trvalo několik následujících hodin. Velké problémy dělalo odstraňování havarovaného nákladního auta, ze kterého se musel přeložit náklad a teprve pak mohlo dojít k jeho vyprošťování. 

Příčiny nehody jsou v šetření. Policie zatím zná jen předběžný průběh nehody. "Řidič Škody 105 ze zatím neznámých příčin vjel do protisměru, kde se střetl s nákladním autem. Při nehodě zemřel 80letý řidič osobního auta, řidič nákladního auta neutrpěl zranění a dechová zkouška na alkohol u nějbyla negativní," doplnil mluvčí policie.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24