Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Řeky v Radobyčicích a Starém Plzenci, koukněte na fotky

15.01.2011 16:51

Podle odborníků voda v našich tocích klesá. U některých řek to ale tak nevypadá. Máme pro vás fotky Úhlavy v Plzni - Radobyčicích a Úslavy ve Starém Plzenci. Dokonce jsme vyfotili i kajakáře!

Radobyčice (4)
Starý Plzenec (3)RadobyčiceRadobyčice (1)Radobyčice (2)Radobyčice (3)Radobyčice (4)St. PlzenecSt. Plzenec (1)St. Plzenec (2)St. Plzenec (3)Starý PlzenecStarý Plzenec (1)Starý Plzenec (2)

V Plzeňském kraji už nebezpečí na řekách klesá. Většina hladin jde dolů. Máme pro vás fotky z terénu, Plzeň - Radobyčice, kde se rozlila Úhlava, a Starý Plzenec, kde protéká Úslava.

V Radobyčicích sice nejsou zaplaveny žádné domy, ale voda se rozlila široko po louce. Naštěstí jsou domy od louky, která se změnila v jezírko, dost daleko.

To ve Starém Plzenci na jižním Plzeňsku už v domku přímo u Úslavy jsou zvyklí. Kdykoli je víc vody, mají zahradu, jako bazén. I v sobotu už plavali. Do domu se ale voda zatím nedostala.

Úslava tady se rozlila také, naštěstí, jen do luk, ale v blízkosti řeky jsou domy, které v roce 2002 měly hladinu vody něco kolem 130cm.

Spousta vody, která je v řece ale má své příznivce, podařilo se nám nafotit jdnoho vodáka, který si na svém kajaku užíval vysokou hladinu vody.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte