QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

73letý muž převrátil na Tachovsku automobil na střechu - FOTKY

07.02.2023 13:01

Všechny záchranné složky zasahovaly na Tachovsku u Kyjova. Muž z dosud nezjištěných příčin skončil s autem mimo komunikaci.

OA_Tachovsko_Kyjov_0223_HZSPK (1)

K dopravní nehodě došlo v úterý 7. února v 9:18. „Mezi Planou a Kyjovem havarovalo jedno osobní vozidlo. Jedna osoba je v péči zdravotníků. Auto je bez úniku mimo komunikaci,“ informoval těsně po nehodě Petr Poncar, mluvčí hasičů.

Nehoda se naštěstí obešla bez většího zranění. „Záchranáři transportují muže ročník 1949 s lehčími zraněními do Stodské nemocnice,“ doplnila Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

„K dopravní nehodě došlo na silnici III. třídy č. 20170 mezi obcemi Kyjov a Planá. Řidič, 73 let, osobního vozidla jel ve směru z obce Kyjov na obec Planá, kdy při projíždění levotočivé zatáčky z prozatím nezjištěných příčin vyjel z pozemní komunikace, sjel do příkopu, kde se převrátil na střechu. Ve vozidle byl řidič sám a byl převezen záchrannou službou do zdravotnického zařízení k dalšímu ošetření,“ informovala Barbora Šmaterová, mluvčí policie s tím, že alkohol byl u řidiče vyloučen provedenou dechovou zkouškou.

Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na částku 50 tisíc korun.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24