QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Andrej Babiš přijede do Plzně. Zve občany na talk show

05.12.2022 15:36

Už za týden přijede do západočeské metropole kandidát prezidenta České republiky Andrej Babiš. S občany si bude povídat v plzeňském hotelu Vienna House Easy Pilsen (bývalé Angelo naproti pivovaru). "Řeknu vám úplně všechno," vzkazuje Andrej Babiš.

 

Andrej Babiš v Plzeňském kraji (1)
Andrej Babiš v Plzeňském kraji (1)Andrej Babiš v Plzeňském kraji (2)Andrej Babiš v Plzeňském kraji (3)Andrej Babiš v Plzeňském kraji (4)Andrej Babiš v Plzeňském kraji (5)Andrej Babiš v Plzeňském kraji (6)Andrej Babiš v Plzeňském kraji (7)Andrej Babiš v Plzeňském kraji (8)Andrej Babiš v Plzeňském kraji (10)Andrej Babiš v Plzeňském kraji (9)Andrej Babiš v Plzeňském kraji (11)Andrej Babiš v Plzeňském kraji (12)

Talk show s Andrejem Babišem se bude konat v Plzni v pondělí 12. prosince od 17:30 hod. v Hotelu Vienna House Easy Pilsen, U Prazdroje 6. Talk show bude moderovat Aleš Juchelka.

Andrej Babiš je kandidátem na prezidenta České republiky, pvní kolo prezidentských voleb se bude konat v pátek 13. ledna 2023.

V rámci své kampaně zavítal Andrej Babiš do Plzeňského kraje už na konci listopadu. Besedoval s občany Stříbra, v rámci své cesty navštívil i letiště Líně, kde se setkal s odpůrci Gigafactory, v plzeňském zahradnictví a v chlumčanské keramičce diskutoval zejména o dopadu energetické krize na firmy a podnikatele.

foto: QAP.cz z listopadové návštěvy Andreje Babiše v Plzeňském kraji

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24