Auto brázdilo příkopem, jízdu ukončil náraz do stromu - FOTKY

25.05.2016 9:37

Několik metrů s autem v příkopu urazila řidička na silnici u obce Pocinovice, než s vozem narazila do stromu. Příčiny nehody jsou stále v šetření. Podívejte se na fotky z místa.

1
2341

K nehodě došlo vú terý odpoledne na silnici druhé třídy na Domažlicku. Při nehodě došlo ke zranění řidičky, která skončila na ošetření v nemocnici. Naštěstí se nakonec jednalo jen o lehčí zranění. Přesné příčiny a okolnosti nehody jsou stále v šetření dopravních policistů.

Nehoda se stala na silnici mezi obcemi Pocinovice a Úborsko na Domažlicku. "Dvaapadesátiletá řidička osobního vozidla tovární značky Daewo jela ve směru jízdy od Pocinovic na Úborsko, přejela do protisměru, poté za levou krajnici do levého silničního příkopu, kde s vozidlem narazila do ovocného stromu," popsala průběh havárie mluvčí policie Dagmar Brožová.

Při nehodě se řidička zranila a záchranka ji převezla do nemocnice v Klatovech na ošetření. Co stojí za přejetím do protisměru, které vyvrcholilo havárií, dál zjišťují policisté. Alkohol to ale rozhodně nebyl. "Požití alkoholických nápojů před jízdou u ní policisté vyloučili dechovými zkouškami. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 20 tisíc korun, na ovocném stromu škoda nevznikla. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích," dodává mluvčí policie.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24