Auto u Cheznovic skončilo na střeše! Na místo vyjely složky IZS

09.11.2015 6:02     09.11.2015 8:27

Nejspíš nepřiměřená rychlost stojí za pondělní ranní nehodou u Cheznovic. Mladý řidič skončil v nemocnici. Policie nehodu dál šetří. Bouralo se i na dalších místech.

2.3.2015 DN Domažlice

Všechny složky Integrovaného záchranného systému musely v pondělí ráno vyjíždět na Rokycansko. Mladý řidič podle všeho nezvládl rychlost a s autem skončil na střeše v příkopu. Se zraněním ho záchranka převezla do nemocnice v Rokycanech. Přesné příčiny jsou stále v šetření policie. 

K nehodě došlo v časných ranní hodinách na silnici z obce Těně na Cheznovice na Rokycansku. "Řidič ročník 1997 jel s vozidlem tovární značky Ford Fiesta směrem od obce Těně. Pravděpodobně vlivem nepřiměřené rychlosti dostal smyk a s vozidlem sjel do příkopu, kde se auto převrátilo na střechu," popsala průběh nehody mluvčí policie Hana Kroftová.

Na místo museli vyjet hasiči a zároveň také záchranka. "Mladého muže jsme převáželi s poraněním hrudníku do nemocnice v Rokycanech," doplnila k zásahu mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

Přesné příčiny jsou stále v šetření policie. Nicméně alkohol na vině podle všeho nebyl. "Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče negativní," dodává policejní mluvčí.

V pondělí ráno se bouralo i na dalších místech. V Plzni se dvě auta střetla na Slovanské třídě směrem z centra před konečnou tramvaje. Další nehoda se řešila v západočeské metropoli i na Doudlevecké. Policie mimo jiné musela vyjíždět i k nehodě v Plzeňské ulici v Chotěšově nebo například k obci Dolany na Klatovsku. V těchto případech se naštěstí nehody obešly bez zranění.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24