QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto vylétlo ze silnice na pole! Pro zraněnou letěl vrtulník - FOTKY

24.03.2016 8:45

Vážná nehoda na Tachovsku spustila zásah složek IZS u Mlýnce. Auto s rodinou vylétlo ze silnice a skončilo uvízlé nad příkopem. Na místo musel letět i vrtulník letecké záchranky.

23.3.2016 DN Labuť (TC 11.04)
23.3.2016 DN Labuť (TC 11.04)1200x900

K vážné nehodě došlo ve středu na Tachovsku. Při nehodě dvou osobních aut u křižovatky nedaleko Mlýnce se vážně poranila spolujezdkyně z jednoho z vozů.

Zásah policie, záchranky, ale i hasičů si vyžádala nehoda dvou osobních aut na Tachovsku. "Hasiči z Tachova vyjeli ve směru na Mlýnec na křižovatku mezi Mchovem a Labutí k dopravní nehodě dvou osobních aut. Ve vozidle, které skončilo v poli, cestoval pouze řidič. Vyvázl bez zranění. Druhé vozidlo po nehodě zůstalo viset nad příkopem každou nápravou na jednom břehu," popsala mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

V autě, které zůstalo uvízlé nad příkopem u silnice, cestovala rodina. "Řidiče a malou holčičku lékař několikrát prohlédl, oba byli v pořádku. Spolujezdkyni kvůli podezření na poranění páteře povolali vrtulník letecké záchranné služby. Hasiči navedli pilota na přistání a pomohli s transportem pacientky," dodává mluvčí krajských hasičů. 

Přesné příčiny a veškeré okolnosti nehody dál šetří policie.

FOTO: HZSPK

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24