QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Čelní střet u Losiné si vyžádal několik zraněných včetně pětiletého dítěte

31.03.2024 17:41

Před třetí hodinou odpoledne došlo k dopravní nehodě dvou osobních automobilů u Losiné. Silnice byla po nehodě zcela uzavřena.

4

"Na místě celkem 3 zraněné osoby, řidička ročník 1983 řidička utrpěla lehčí zranění. Ppo ošetření na místě směřována na akutní příjem FN Lochotín. Z druhého automobilu žena ročník 1951 spolujezdkyně utrpěla lehčí zranění, transportována na urgentní příjem. Muž ročník 1949 řidič, který utrpěl středně těžké zranění, ale jeho celkový zdravotní stav vyžadoval transport na emergency FN-Lochotín," uvedla Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby s tím, že lehce zraněné bylo ještě malé pětileté dítě. I to skončilo s matkou v nemocnici.

"Dnes v odpoledních hodinách došlo k dopravní nehodě na silnici č. I/20. Řidič vozidla Škoda Rapid, r. 1949 jel ve směru jízdy od obce Losiná, kdy podle dosud zjištěných informací přejel z důvodu náhlé zdravotní indispozice do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem Peugeot. To se dále odrazilo a narazilo do oplocení jednoho z pozemků," uvedla mluvčí policie Iva Vršecká.

Ve vozidle Škoda Rapid dále cestovala spolujezdkyně r. 1951, ve vozidle Peugeot cestovala řidička r. 1983 a spolujezdec r. 2019. "Všichni účastníci dopravní nehody byli převezeni do nemocnice k lékařskému ošetření. Dechová zkouška u řidičky vozidla Peugeot byla negativní, u řidiče Škody Rapid byl nařízen odběr krve ke zjištění, zda nebyl během jízdy ovlivněn alkoholem," doplnila tisková mluvčí policie.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT