ČEZ Distribuce přijala opatření pro hladký průběh voleb

29.09.2020 19:30

Společnost ČEZ Distribuce, která působí na území 11 krajů, přijala opatření, díky kterým by měl být zajištěn zdárný a bezproblémový průběh voleb do zastupitelstev krajů a Senátu.

IMG_3743

Společnost minimalizuje v termínu voleb (2. – 3. 10. 2020 a druhého kolo voleb do Senátu 9. – 10. 10. 2020) plánované odstávky elektřiny a nebude provádět odstávky, které by mohly ovlivnit průběh voleb. S výjimkou činností poruchové služby a odstraňování případných poruch.

Zároveň energetici posílí počty pracovníků jak v terénu, tak i na call centru a dispečinku pro řešení poruch, které by mohli mít vliv na průběh voleb.

ČEZ Distribuce také zaslala registrovaným starostům přes portál krizového řízení informace o aktivaci speciálních krizových linek pro případ výpadku elektřiny s žádostí o předání informace do volebních místností.

Mluvčí skupiny ČEZ Soňa Holingerová radí, jak se zachovat v případě poruchy elktřiny u voleb: "V případě nenadálého výpadku elektřiny ve volebních místnostech prosím nejprve zkontrolujte jističe v objektu, následně pak také můžou všichni volat na bezplatnou linku ČEZ Distribuce 800 850 860. Dodávky obnovíme v nejkratším možném čase."

Foto: ČEZ

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24