Chumelenice, podobná té dnešní, se jen tak opakovat nebude

23.02.2013 19:26

V příštích dnech se budou odpolední teploty držet nad nulou, srážky nás v nížinách čekají smíšené nebo dešťové. Sněžit by mělo jen na horách. 

Fotografie-0035

Sněhová nadílka, jaké jsme se dočkali v sobotu, nás v nejbližší době zřejmě nečeká. Podle nejnovější předpovědi by od neděle měly sněhové srážky ustávat a v nížinách se dočkáme převážně deště a také vyšších teplot, mezi 0 až 4 stupni.  V pondělí a v úterý zůstane obloha zatažená až oblačná, mohl by se objevit občasný déšť nebo srážky mrznoucí, na horách se můžeme těšit na sněžení. Teploty půjdou postupně nahoru, ty nejvyšší odpolední se dostanou na 5 stupňů. 

Od středy se možná dočkáme sluníčka. Výhled počasí od 27.2. až do 30.2. slibuje skoro jasno až polojasno, místy s mlhou nebo nízkou oblačností. Noční teploty 0 až -6 °C, denní vystoupí na 2 až 7 °C.

Závěr zimy bude podle výhledů Českého hydrometeorologického ústavu spíše chladnější. Srážky by měly být četnější hlavně počátkem března. Celkově by následujících 30 dní mělo být teplotně podprůměrných, a srážkově průměrných. 

FOTO:Ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24