Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Dobřany oslaví významné výročí. Město proto hledá významné osobnosti

18.03.2023 18:23

U příležitosti 780. výročí města Dobřany ocení vedení významné osobnosti. Nominovat výjimečnou osobnost Dobřan můžete i vy.

Martinská stěna_Dobřany_QAP (21)

“Stejně tak jako při příležitosti oslav 760 let, 770 let a 775 let (100 let České republiky) od první písemné zmínky o městě Dobřany budou v letošním roce oceněny osobnosti, které se významně zasloužily o rozvoj města, prestiž či slávu. Zveřejňujeme formulář, kterým můžete po celý březen právě někoho takového nominovat. Všemi přijatými návrhy se bude vedení města zabývat a při červnovém slavnostním jednání zastupitelstva budou tito veřejně oceněni. Věřím, že každý z nás má ve svém okolí někoho, kdo by si uznání a poděkování zasloužil,” uvádí Jaroslava Umnerová, místostarostka Dobřan. 

Formulář naleznete zde. Můžete ho v obálce označené heslem "Nominace významné osobnosti 2023" odevzdat do konce března v podatelně Městského úřadu Dobřany, vhodit do schránky MěÚ Dobřany nebo zaslat na email umnerova@dobrany.cz.

“Na email nám také můžete zasílat nominace na osobnosti z Dobřan, Šlovic a Vodního Újezdu, které se věnují nejrůznějším oborům lidské činnosti a které pracují pro blaho a prospěch našich občanů či v uplynulém roce zaznamenaly nějaký velký sportovní úspěch. Předání ocenění proběhne při červnových Svatovítských slavnostech či zářijovém Radbuza festu,” upřesňuje místostarostka.

Seznam oceněných osobností z předešlých let v abecedním pořadí: Baborová Marie, Bernášek Vladimír, Brunát Stanislav, Darda Václav, Duban Antonín, Duban Zdeněk, Dvořák Stanislav, Dvořáková Helena, Havlík Karel, Hofman Antonín, Kašpar Karel, Kavan Jiří, Kozler Josef, Kučera Lubomír, Lecjaks Václav, Leitl Svatoslav, Lorenz Karel, Marková Jaroslava, Nejedlá Libuše, Paroubková Marie, Plaček Miroslav st., Pošar František, Reitšpies David, Roušal Miroslav, Sedláček Jan, Sloup Otto, Sýkora Jaroslav, Šedivý Jaroslav st., Šístková Věra, Šneberger Josef st., Šneberger Michal, Tomášek Vladimír, Vachovcová Alena, Winter Jan ml., Žižka Vladislav.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte