QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dopravní kolaps v Plzni na Skvrňanech! Obrňte se trpělivostí

31.10.2022 8:06     31.10.2022 9:04

Stavební práce v křižovatce Vejprnická x Křimická způsobily v pondělí 31. října dopravní kolaps. Auta směrem na Plzeň stojí v kolonách až v Křimicích.

CG0A2850

"Z důvodu opravy tramvajové trati v křižovatce Vejprnická x Křimická bude omezena od pondělí 31. října do pátku 4. listopadu osobní automobilová i tramvajová doprava. Tramvaje linky 2 budou jezdit v uvedeném období pouze v úseku Světovar – U Synagogy," informovalo město.

Jak vypadala situace v pondělí odpoledne a aktuální fotografie najdete ZDE.

Shrnutí:

Silnice č. II/605 Křimická v Plzni

  • jednosměrná úplná uzavírka vozovky pro nákladní vozidla nad 7,5 tun ve směru od Stříbra (mimo dopravní obsluhy) v úseku od křižovatky se silnicí č. II/605 Regensburská ke křižovatce se silnicí č. II/ 203 Vejprnická

  • Objízdná trasa pro jednosměrnou úplnou uzavírku silnice II/605 Křimická pro vozidla nad 7,5 tuny je stanovena po silnici II/605 Regensburská na okružní křižovatku se silnicí č. I/26 Domažlická a směr do centra dále dle trvalého dopravního značení.

Částečná uzavírka vozovky, v úseku před křižovatkou se silnicí č. II/203 (II/605) Vejprnická – uzavřeny oba odbočovací pruhy pro odbočení vlevo – uzavřený směr do centra.

  • Objízdná trasa pro částečnou uzavírku silnice II/605 Křimická je stanovena po silnici II/203 Vejprnická ve směru na Vejprnice, před zastávkou MHD přejezdem přes tramvajové těleso zpět do protisměru ve směru do centra.

Silnice č. II/605 a II/203 Vejprnická, v Plzni

Budou uzavřeny přilehlé jízdní pruhy k tramvajovému tělesu před i za křižovatkou se silnicí II/605 Křimická, a to ve směru z centra i do centra. Tím dojde k uzavření kolmého přejezdu vozidel přes tramvajové těleso ve směru z Křimic do centra Plzně a levého odbočení ve směru z Vejprnic do Křimic.

Objízdná trasa pro směr z Vejprnic (zadních Skvrňan) do Křimic je vedena ze silnice č. II/203 Vejprnická po místní komunikaci Lábkova na okružní křižovatku Lábkova x Vojanova a dále dle trvalého dopravního značení.

foto QAP.cz

 
SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24