QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dopravní nehoda mezi Vejprnicemi a Plzní – FOTKY

27.11.2023 14:41

V pondělí po poledni došlo k dopravní nehodě osobního automobilu. Na místě zasahovaly všechny záchranné složky.

OA Vejprnice_1123_HZSPK (3)
OA Vejprnice_1123_HZSPK (3)OA Vejprnice_1123_HZSPK (1)OA Vejprnice_1123_HZSPK (2)

V pondělí 27. listopadu došlo v 12:40 k dopravní nehodě jednoho osobního automobilu mezi Vejprnicemi a Křimicemi. Vozidlo skončilo po nehodě v příkopu na střeše.

„Před našim příjezdem byla jedna zraněná osoba již v péči Zdravotnické záchranné služby. Nehoda byla bez úniku provozních kapalin. Bylo provedeno protipožární opatření,“ okomentoval Michal Holeček, mluvčí hasičů.

Jak k nehodě došlo, popsala mluvčí policie: „Řidička (2002) jela v okrese Plzeň - město po vozovce sil. č. III/2031 s vozidlem tovární značky Ford, a to ve směru jako od obce Vejprnice k obci Plzeň - Křimice, přičemž při jízdě v pravotočivé zatáčce nepřizpůsobila rychlost jízdy zejména svým schopnostem a dopravně technickému stavu pozemní komunikace, čímž uvedla vozidlo do smyku a se svým vozidlem vyjela vpravo mimo vozovku, kde se nejprve střetla pravou přední částí vozidla se směrovým sloupkem, který zůstal po dopravní nehodě bez poškození, a následně havarovala v travnatém příkopu na střeše," uvedla Dagmar Brožová.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky, ke zranění jiných osob nedošlo.

„Dechová zkouška provedena s řidičkou měla negativní výsledek. Celková hmotná škoda činí cca 100 tisíc korun. Dopravní nehodu evidují plzeňští dopravní policisté," dodala Brožová.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT