QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Litice mají nového starostu. Stal se jím Michal Hausner

20.10.2022 13:41

Ve středu 19. října proběhlo v Plzni Liticích ustavující zastupitelstvo. Městský obvod Plzeň 6 povede následující čtyři roky starosta Michal Hausner. Do pozice místostarostů byli zvoleni Veronika Lukešová a Radek Palán.

nový starosta_Litice_1022_Michal Hausner1

Kandidátka ANO a Nezávislí vedená Michalem Hausnerem získala ve volbách 55,23 %, což zajistilo v přepočtu na mandáty 7 z 11 zastupitelů. „Díky zisku pohodlné většiny v zastupitelstvu nám odpadlo jednání o koalici a řešení programových kompromisů. Můžeme tak prosazovat náš program, který jsme odhodláni splnit bez výjimky. Vše, co se povede navíc, bude skvělé," komentoval nově zvolený starosta Michal Hausner.

Nové vedení obvodu má jasné plány. „Máme jasné vize, kam chceme náš obvod v následujícím období směrovat a co všechno chceme v Liticích udělat. Vycházet budeme primárně z našeho programu,“ řekl Michal Hausner a dodal: „Bude to jen o nás, co všechno budeme schopni pro Litice udělat. Práce pro náš obvod nás baví, těšíme se na to. Za čtyři roky lidé vyhodnotí, jak se nám ve vedení dařilo."

Foto ÚMO Plzeň 6

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24