QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Klatovsku u Číhaně boural motorkář, do nemocnice ho převážel vrtulník!

24.05.2014 13:12     24.05.2014 15:30

K vážné nehodě došlo u obce Číhaň na Klatovsku, kde řidič motorky jel zřejmě příliš rychle a havaroval. Na Rokycansku u Liblína zase boural cyklista.

Další řidič motorky pravděpodobně doplatil na rychlou jízdu. Tentokrát se jedná o 50letého řidiče motocyklu, který projížděl v sobotu odpoledne u obce Číhaň na Klatovsku. Policisté vyjížděli v sobotu kolem poledne také ke zraněnému cyklistovi. Ten boural u Liblína na Rokycansku, v tomto případě se nejedná o vážné zranění.

Motorkář se nesrazil s osobním autem, jak zněly původní informace, ale zřejmě doplatil na rychlou jízdu.

,,Nehodu u Číhaně jsme měli hlášenou ve 12,20. 50letý řidič motocyklu havaroval pravděpodobně kvůli tomu, že nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky a utrpěl vážná zranění. Dechová zkouška na alkohol byla negativní," zjistil QAP u policejního mluvčího Jana Koželuha s tím, že šetření nehody je stále v šetření policie.

,,Zraněný řidič motocyklu byl přepraven vrtulníkem do Fakultní nemocnice Plzeň na Lochotíně se zhmožděním hrudníku a s podezřením na poranění hrudní páteře," upřesňuje mluvčí záchranky Plzeňského kraje Václav Ondra.

Na Rokycansku boural cyklista, v tomto případě se ale nejednalo o nic vážného...

,,Cyklista havaroval u Liblína ve směru na Břasy. Spadl sám bez cizího zavinění a utrpěl pouze lehké zranění," dodává k pádu cyklisty na Rokycansku Jan Koželuh.

Čtěte také: Na Domažlicku došlo k tragické nehodě, řidič nedal přednost kamionu! FOTKY

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24