QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na plzeňské dálnici D5 došlo ke dvěma nehodám!!!

06.07.2013 9:22     06.07.2013 12:46

Hasiči a policisté si už připsali první výjezdy i na státní svátek. Na dálnici D5 se v úseku mezi Prahou a Plzní došlo v sobotu už k několika dopravním nehodám.

Hasiči a policisté si už připsali první výjezdy i během svátečního dne. Například na plzeňské dálnici D5 došlo od sobotního rána už k několika nehodám.

Jak se QAPU podařilo zjistit, k nehodě dvou aut došlo na kilometru 49,5 ve směru na Prahu u Mýta na Rokycansku. ,,Osobní automobil narazil do auta před sebou a následně se "otřeli" o svodidla. Policisté to blokově vyřešili na místě, nedošlo k žádnému zranění ani se u žádného z řidičů nepotvrdil alkohol v krvi," potvrdila nám mluvčí policistů Martina Kohoutová.

Na dálnici D5 se ráno převrátil kamion. Další výjezd měli na dálnici D5 už v časných ranních hodinách středočeští kolegové. Poblíž 40. kilometru ve směru Praha-Rozvadov u Hořovic se převrátilo nákladní auto. Podle nejnovějších informací policie omezení stále trvá. ,,V současné době se překládá náklad z kamionu, který zde leží na boku. Průjezd je možný levým jízdním pruhem. Ale až se bude kamion zvedat, dojde k úplnému uzavření dálnice ve směru na Plzeň, takže se doprava bude odklánět. Při havárii kamionu nedošlo ke zranění," zjistil QAP u mluvčího policie Středočeského kraje Pavla Truxy.
FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24