QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Po pošmourném počasí vykoukne i sluníčko. Nová týdenní předpověď

22.10.2015 7:03

Po propršeném a zamračeném období se můžeme těšit alespoň částečně na návrat slunečného počasí. Nejlépe by mělo být v sobotu, místy se ale udrží nízká oblačnost.

FOTO_QAP_CZ (3)

Po období, kdy nás v regionu provázelo klasické podzimní počasí s přeháňkami nebo mrholením, se můžeme alespoň částečně těšit na změnu. V příštích dnech by se mohla objevit i polojasná obloha. Nejvíc slunečné oblohy bychom si měli užít v sobotu, i tak ale na některých místech vydrží zataženo nízkou oblačností až do odpoledne.

Ve čtvrtek bude přes den oblačno až zataženo, místy ale i polojasno. Později odpoledne a večer se může objevit i slabý déšť. Teploty se dostanou nejvýš mezi 8 až 12 stupňů.

V pátek nás čeká zataženo až oblačno, přidá se i slabý déšť. Postupně ale bude oblačnosti ubývat a mohlo by se sem tam dokonce vyjasnit. Teploty v noci klesnou na 9 až 5 stupňů, přes den se vyšplhají mezi 9 až 13.

Sobota bude ve znamení jasné nebo polojasno oblohy a teploty mezi 10 a 14 stupni. Zpočátku se ale objeví mlhy nebo nízká oblačnost, která někde vydrží až do odpoledne, to by se pak teploty pohybovaly jen okolo 8 stupňů, V noci naměříme 4 stupně až nulu.

Neděle bude ve znamení oblačné až zatažené oblohy, zpočátku by ale ještě místy mohlo být i polojasno. Ojediněle se bude ale objevovat slabý déšť. Teploty v noci klesnou mezi 6 až 2 stupně, přes den vystoupí mezi 10 až 14.

Pondělí přinese oblačnou až polojasnou oblohu, ráni bychom měli počítat s mlhami. Noční teploty budou mezi 5 a 1 stupněm, odpolední mezi 9 a 13.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Oblačno až zataženo, přechodně místy polojasno. Ojediněle, v závěru místy slabý déšť. Nejnižší noční teploty 7 až 2 °C. Nejvyšší denní teploty 9 až 13 °C, při malé oblačnosti až 15 °C."
 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24