QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Počasí komplikuje dopravu. Po celém regionu se bourá, na D5 vyprošťují kamion

14.12.2022 18:46     14.12.2022 21:36

Sněžení zasáhlo ve středu odpoledne Plzeň i celý Plzeňský kraj a opět komplikuje dopravu. Nehody se aktuálně odstraňují na více místech. Večer havaroval kamion na dálnici D5, dálnice je uzavřena!

kamion dalnice

Aktualizace:
Kolem půl osmé došlo na dálnici D5 za exitem Mýto ve směru na Prahu k havárii kamionu. "Řidiče jsme z kabiny vyprostili. Měl by být v pořádku. Vozidlo blokuje provoz. Vyproštění bude trvat v řádu hodin," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar. 

Kamion leží napříč, dálnice je po dobu vyprošťování uzavřena.

Původní článek:

V Presslově ulici v Plzni srazilo auto chodce. Ke střetu došlo krátce před sedmnáctou hodinou.

Nehoda se aktuálně odstraňuje na jižním Plzeňsku. Na silnici 180 u Dobřan skončilo před osmnáctou hodinou osobní auto v příkopu. Dvě havarovaná vozidla blokují provoz v Plzni, v ulici U Prazdroje. V místě se tvoří kolony.  V Plzni v ulici 17. listopadu a také na Doubravce na křižovatce Jateční x Těšínská se střetla dvě auta. A další srážka dvou automobilů se odstraňuje v Kotíkovksé ulici v Plzni. Tato nehoda se stala kolem tři čtvrtě na sedm v podvečer.

Další nehody se odstraňují ve Vochově, tady se střetla dvě auta. Celkem tři vozidla havarovala kolem 17. hodiny na silnici 232 u obce Osek na Rokycansku. 

V Klatovech řidič nákladního vozidla nedodržel stanovenou výšku a naboural do viaduktu.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24