Policisté v noci ze soboty na neděli hledali tři pohřešované vodáky

27.06.2010 10:33

V noci ze soboty na neděli hledali policisté tři vodáky, otce s jeho 2 dcerami. Do pátrání se zapojili také hasiči. Po intenzivním pátrání je nakonec našli kolem druhé hodiny ráno.

vodaci

V noci ze soboty 26.června na neděli  hledali policisté tři pohřešované vodáky. Oznámení o pohřešování přijali policisté krátce před půlnocí. 
Jednalo se o čtyřicetiletého muže a jeho dvě dcery ve věku 9 a 12 let, kteří sjížděli řeku Berounku.
"Oznamovatel policistům uvedl, že se jedná o posádku jedné z lodí, na kterých řeku jako skupina společně sjíždějí. Dále sdělil, že tyto tři členy posádky naposled viděli téhož dne na zřícenině hradu Krašov, kam společně dojeli. Posádka otce a dvou dcer se od ostatních oddělila s tím, že se půjdou najíst a následně zbytek skupiny dojedou," uvedla mluvčí Policie Martina Zoubková. Vodáci se utábořili v kempu ve Zvíkovci, otec s dcerami ale do kempu nedorazil. Po intenzivním pátrání našli policisté vodáky kolem druhé hodiny ráno asi jeden kilometr od kempu Zvíkovec proti proudu řeky Berounky. Byli v provizorním úkrytu u řeky, kde se utábořili. Všichni byli v pořádku.Do pátrání po vodácích se zapojili také hasiči.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24