QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pozor na sušenky určené těm nejmenším dětem! Obsahují zdraví nebezpečnou látku

09.06.2022 17:56

Pokud máte výrobek Sunar srdíčka s příchutí jahoda, s minimálním datem trvanlivosti 16.02.2023 doma, můžete jej vrátit na prodejnu nebo se obrátit na bezplatnou infolinku 800 201 102.

Sunar_Lidl.cz

Společnost HERO CZECH s.r.o. z důvodu preventivní ochrany spotřebitele stahuje z oběhu výrobek „SUNAR“ srdíčka s příchutí jahoda 50 g, s datem minimální trvanlivosti 16.02.2023, číslo šarže L204700731. "V rámci kontrol a předběžných analýz u výrobce uvedené potraviny, společnosti HERO CZECH s.r.o., bylo nalezeno množství Ochratoxinu A, které přesahuje zákonný limit. Jelikož jsou výrobky vyráběny dle nejpřísnějších požadavků na kojeneckou výživu, rozhodl se dodavatel stáhnout výrobek z oběhu," uvedl dodavatel produktu.

Pokud nemáte doklad o zaplacení výrobku, můžete se obrátit na infolinku společnosti a vyřešit problém s nimi. "Zahájili jsme veškerá šetření, jak ve výrobním závodě, tak v našich laboratořích v Čechách, abychom danou informaci ověřili a na základě nových výsledků učinili příslušná opatření. Bezpečnost našich zákazníků a kvalita našich výrobků je pro nás vždy na prvním místě, proto jsme se rozhodli celou šarži výrobku Sunar srdíčka s příchutí jahoda, s minimálním datem trvanlivosti 16.02.2023, které je uvedené na zadní straně výrobku, stáhnout z trhu jak v Česku, tak na Slovensku," dodal.

Foto: Hero Czech s.r.o.

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24