Práce ve Skvrňanech končí! Křižovatka se otevírá řidičům

04.11.2022 13:51

V plzeňských Skvrňanech dnes končí práce na tramvajové trati a otevírá se křižovatka Vejprnická x Křimická. Tramvaje se sem vrátí v sobotu.

opravy koleji Skvrnany rijen 2022 foto QAP (16)

„Práce jsou ukončené, v odpoledních hodinách bude kompletně otevřena křižovatka pro řidiče. Výluka pro cestují MHD bude ukončena dle plánu,“ řekl QAPu Aleš Tolar, náměstek primátora města Plzně pro oblast dopravy.

Tramvaje začnou místem projíždět už o víkendu. „Ještě dnes probíhá v místě výluka tramvají a od zítřka, tedy od soboty 5. listopadu, už jezdí tramvajová linka 2 bez výluky,“ potvrdil mluvčí PMDP René Vávro.

Opravy tramvajové trati ve Skvrňanech na křižovatce Jeprnická x Křimická začaly v pondělí 31. října. Hned v pondělí ráno způsobila uzavírka dopravní kolaps, odpoledne se již jezdilo plynuleji.

Plzeňany čekají v nádcházejících dnech ještě další komplikace na silnicích.

Problémy v dopravě lze očekávat v pondělí ráno, kdy začnou opravy na Chodském náměstí.  Více najdete ZDE.

Aktuálně se opravuje také na Rokycanské, ve čtvrtek 3. listopadu začala další fáze oprav. Hotovo by mělo 12. listopadu, v sobotu 5. listopadu v nočních hodinách dojde k dočasnému kompletnímu uzavření silnice I/26 před křižovatkou ulic Rokycanská a Jateční ve směru z centra města. půjde ale jen o noční uzavírku od 00:15 do 04:00 hodin. Kompletní informace najdete ZDE.

foto: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24