Prazdroj vyhrál soutěž zaměstnavatel regionu

23.04.2010 14:38

V soutěži Zaměstnavatel regionu vyhrál první místo Plzeňský Prazdroj. Postupuje tak do celostátního kola soutěže Zaměstnavatel roku spolu s dalšími padesáti společnostmi. V regionu porazil 30 nominovaných společností.

pivovary prazdroj

V osmém ročníku soutěže Zaměstnavatel reginu vyhrál v pátek 23. dubna Plzeňský Prazdroj. Porazil dalších třicet nominovaných společností. Toto umístění společnost zároveň nominovalo do státního kola Zaměstnavatele roku, kde se utká s padesáti soupeři. Plzeňský Prazdroj zaměstnává přibližně 2 400 lidí ve svých pivovarech v Plzni, Nošovicích, Velkých Popovicích a ve 13 obchodně distribučních centrech v celé České republice. "Ocenění Zaměstnavatel regionu, které jsme letos získali, je dokladem vysoké úrovně péče největšího českého pivovaru o zaměstnance. Zároveň je to vizitka profesionální kvality práce celého oddělení lidských zdrojů, které celoročně pečuje o všechny zaměstnance," řekl manažer zaměstnaneckých vztahů Plzeňského Prazdroje Milan Koza.

Soutěž Zaměstnavatel regionu probíhá ve všech 14 krajích České republiky, kde je nominováno po třiceti společnostech. Výběr probíhá na základě velikosti a počtu zaměstnanců tak, že do soutěže se dostane třicet největších co do počtu zaměstnanců a velikosti na základě podkladů Českého statistického úřadu. O pořadí na stupních vítězů rozhoduje odborná porota. Na regionální kolo navazuje také celostátní soutěž Zaměstnavatel roku 2010, kam postupuje 50 nejlepších společností z celé republiky, jejichž pořadí v celkovém hodnocení určuje odborná porota.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24