QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chceš vyhrát nový iPhone? Máš na to už jen jeden den. Soutěž s QAPem!

02.03.2023 13:10

Internetové noviny QAP.cz a Express Servis Company s.r.o. - iPhone Servis Plzeň pořádají velkou soutěž o iPhone a iPad. Na přihlášení se do soutěže máš už jen dnešek!

SOUTEZ UVODNI OBRAZEK qap

Soutěž o iPhone a iPad odstartovala v pondělí 20. února. Navíc každý den losujeme jednoho výherce. Přidej se i ty!

Jak na to? Stačí nakousnout jablko do tvaru loga APPLE a s tímto jablkem se zaregistrovat do soutěže v prodejně EXPRESS SERVIS Company s.r.o. v Plzni, na adrese Bedřicha Smetany 4. Ale pozor! V pátek 3. března končíme.

Poslední soutěžní jablko můžeš zakousnout a odevzdat nejpozději do 3. března 2023 do 17:00 hodin.

O co hrajeme?

Výherce hlavní ceny vybere porota, která posoudí všechna nakousnutá jablka. Ten, kdo nejlépe jablko nakousne, vyhraje mobilní telefon Apple iPhone SE (2022).

Další lákavou výhrou je i Apple iPad 10,2", který získá jeden vylosovaný šťastlivec ze všech zaregistrovaných soutěžících. To už je slušná šance, co říkáš?

Navíc! Ve hře jsou ještě dvě poukázky! Po celou dobu soutěže od 21. 02. 2023 do 03. 03. 2023 jsou každý všední den (mimo soboty a neděle) losováni výherci denní ceny - tou je poukázka do Express Servisu v hodnotě 200 Kč. Výherce každý den zveřejňujeme zde. Mrkni!

Připomínáme, že vítězové hlavních cen budou vybráni a zveřejněni dne 6. března 2023 ve 12:00 na prodejně EXPRESS SERVIS Company s.r.o. v Plzni, na adrese Bedřicha Smetany 4. O vítězích budeme informovat i na QAP.cz. Tak nás nezapomeň sledovat!

Jablko buď můžeš přinést vlastní nakousnuté již z domova, nebo ho dostaneš v prodejně a nakousneš ho přímo na prodejně! Neboj se, neplýtváme. Na jablkách si totiž každý den pochutnají koně na Ranči Šídlovák.

Více k soutěži a pravidla hry nalezneš zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT