Při dopravní nehodě u Dobřan bylo zraněno více lidí včetně několika dětí

01.04.2023 12:07

Na přivaděči od Přeštic do Plzně došlo v ranních hodinách k vážné nehodě dvou aut. Z místa bylo hlášeno zranění více osob včetně několika dětí. K nehodě vyjely všechny záchranné složky.

Sanitka - ilustračka

V sobotu krátce před 8 hodinou ranní došlo na sil. č. I/27 ke střetu dvou vozidel, která jela ve směru jízdy od obce Dobřany k obci Plzeň. "Do vozidla Ford, jedoucího v levém jízdním pruhu, narazilo vozidlo Mazda, které se zařazovalo z pravého jízdního pruhu. Oba řidiči utrpěli zranění a byli převezeni vozidlem RZS k ošetření. Ve vozidle Mazda cestovaly 4 děti (r. 2007-2010), které byly také převezeny RZS do nemocnice. Alkohol byl vyloučen dechovými zkouškami, příčinou dopravní nehody se policisté dále zabývají," uvedla policejní mluvčí Iva Vršecká.

Po ošetření na místě byli se středně těžkými zraněními, ale všechny při vědomí a mimo ohrožení života, transportováni do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. "Záchranáři z místa transportují celkem 6 osob dva muže ročník 1978 a 1995 s lehčími zraněními. Čtyři děti, chlapce a tři holčičky se středně těžkými zraněními všechny při vědomí a mimo ohrožení života," dodala Mária Svobodová za záchranáře.

Foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24