QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Provoz komplikují nehody. U Postřekova byli zraněni čtyři lidé

15.10.2015 9:42     15.10.2015 11:02

Nehody na několika místech komplikovaly od rána provoz v regionu. Na Domažlicku se při střetu dvou aut zranili hned čtyři lidé. Na dálnici u Rokycan se tvořily kolony.

nehoda u seče (13)

Počasí opět komplikuje provoz na silnicích v regionu. Déšť a mokré silnice stojí za řadou střetů. Nejhůř dopadla nehoda u Postřekova na Domažlicku, při které se zranili hned čtyři lidé. Nehody se ale odehrály i na dalších místech.

K nehodě u Postřekova na Domažlicku došlo kolem 9. hodiny. "Došlo ke střetu dvou osobních aut. Při nehodě byly lehce zraněni čtyři lidé. Přesné příčiny nehody jsou stále v šetření. Řidiči se podrobili dechovým zkouškám na zjištění přítomnosti alkoholu s negativními výsledky," řekla k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová.

Bouralo se nicméně i na dalších místech regionu. Například u Dlažova na Klatovsku na hlavním tahu Domažlice Klatovy I/22 skončilo auto v příkopu. Nehoda odstraňovala také na Rokycansku u obce Litohlavy. Tam se střetla dvě osobní auta. K nehodě vyjížděli také policisté v Plzni. Mimo jiné se nehoda odehrála v Rychtaříkově ulici na Slovanech a také v Hrádecké ulici. Tam se hned ráno střetl autobus s osobním autem. Naštěstí v těchto případech se nehody obešly bez zranění.

Provoz komplikovaly i kolony na D5...

Hodně pevné nervy si museli připravit řidiči také na dálnici D5. Dlouhodobé omezení u Rokycan opět "zafungovalo" a od rána se před omezením tvořily dlouhé kolony. V nich se řidiči zdrželi až půl hodiny.

V regionu od rána prší a dopravní policisté tak opět upozorňují řidiče, aby byli za volantem mimořádně opatrní. Především by měli přizpůsobit rychlost počasí a pamatovat na dodržování bezpečné vzdálenosti.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT