QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Provoz na dálnici zkomplikovala havárie kamionu

21.12.2016 9:31

Havárie kamionu zastavila ve středu ráno provoz na dálnici D5 na 98. kilometru směrem na Rozvadov. Kamion narazil do svodidel a zablokoval tak průjezd.

3

Nehoda kamionu se naštěstí obešla bez zranění. S komplikacemi ovšem museli počítat řidiči, kteří mířili po dálnici směrem do Německa. Přesné příčiny se stále vyšetřují.

"Dnes ráno došlo krátce po páté hodině v úseku 98km dálnice D5 ve směru jízdy na Rozvadov k havárii kamionu, který narazil do svodidel a zůstal stát napříč přes jízdní pruhy. Na místě byla snížená rychlost a vozidla zde mohla projíždět pouze v jednom jízdním pruhu," popisuje mluvčí policie Pavla Burešová.

Na místo musela vyjet technika, aby havarovanou nákladní soupravu vyprostila. Řidiči tak museli v úseku počítat s omezením a také sníženou rychlostí. "V daném úseku probíhaly vyprošťovací práce a odtah havarovaného nákladního vozidla. Tato událost se naštěstí obešla bez zranění a na základě dechové zkoušky bylo vyloučeno požití alkoholu ze strany řidiče," dodává policejní mluvčí.

Dálnici se podařilo zcela zrpůjezdnit po deváté hodině.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24