QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Psí pláže jsou hitem Itálie. Jedna vyrostla i v plzeňských Křimicích

21.03.2023 8:37

Mnozí si dovolenou bez psího parťáka nedokáží představit. Cestují všude s námi. Na chalupu, na výlety, zkrátka všude. V zahraničí jsou psí pláže velkým hitem. Jedna taková vyrostla i v plzeňských Křimicích.

psí pláž Křimice_23_infoKrimice

Průkopníkem psích pláží je rozhodně Itálie. V Bibione se například nachází psí pláž Pluto. Čtyřnozí parťáci si na této pláži mohou dopřát komfort se vším všudy. Speciální psí lehátka, misky s vodou, slunečníky, psí sprchy i veterinární služba. Chlupáči si tam mohou pochutnat na psí zmrzlině a animační programy zabaví psa i páníčka. Podobné pláže najdete i v Chorvatsku. Ne každý totiž stojí o vodní radovánky se zvířaty. Vznikají tak místa, která jsou určená přímo pro ně. Psí pláže získávají zaslouženě na oblibě.

Psí pláž vznikla i u řeky Mže v plzeňských Křimicích. Žádné animační programy zde nečekejte. Rozhodně jde ale o skvělý počin. Psí chlupáči mají místo, kde se mohou beztrestně vyřádit. Spokojení tak mohou být úplně všichni. “Kdo rád koupe pejsky v řece, tak pro ně slouží nově vybudovaná psí pláž, která se nachází pár metrů od začátku areálu vlevo. Tak snad se bude líbit,” uvádí Křimice info.

Foto Křimice info

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24