QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidička nezvládla rychlost, nabourala do domu - FOTKY

08.02.2016 9:40

Nehoda ve Kdyni skončila nejen zásahem policie, ale i záchranky. Mladá řidička i její spolujezdec skončili v péči lékařů. Policie nehodu stále šetří.

FOTO_PČR (1)
FOTO_PČR (1)FOTO_PČR (2)FOTO_PČR (3)

Nehoda se odehrála v neděli večer krátce před desátou hodinou ve Kdyni na Domažlicku. Podle prvotních výsledků šetření mladá řidička nepřizpůsobila rychlost a na kluzké silnici dostala smyk. Na místě musela zasahovat i záchranka. 

K nehodě došlo v Komenského ulici jen pár minut před desátou večerní v neděli. "Dvacetiletá řidička osobního vozidla tovární značky Volkswagen jedoucí ve směru jízdy z ulice Starokdyňská do ulice Komenského při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost jízdy a na navlhlém povrchu komunikace dostala s vozidlem smyk. Přejela do protisměru, za levou krajnici mimo komunikaci, kde narazila do domu," popsala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Na místo musela nakonec vyjet i záchranka. Mladá žena i její spolujezdec utrpěli při nehodě zranění. "Z místa dopravní nehody byli převezeni do domažlické nemocnice k ošetření. Policisté u řidičky vyloučili požití alkoholických nápojů dechovou zkouškou. Škoda na osobním vozidle byla vyčíslena na 50 tisíc korun, na omítce domu vznikla škoda ve výši 1 tisíc korun," doplnila policejní mluvčí.

Dopravní nehodu dál šetří dopravní policisté.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT