Rud's pizza nabízí mnoho příležitostí. Buduji něco, co dává smysl, říká majitel pobočky v Pražské ulici

08.06.2023 13:58

V Pražské ulici v Plzni, nedaleko náměstí Republiky, byla znovuotevřená pobočka oblíbeného občerstvení Rud's pizza. Jak se novopečený majitel franšízové pobočky Lukáš Hering k Rud's pizza dostal? Co všechno se musel naučit? Která pizza dle něj u Plzeňanů vede? Čtěte v článku.

Ruds pizza_Pražská_0623_QAP (6)

„Mám gastro firmu, která už je v běhu a dobře funguje. Potřebuji neustále něco budovat a přemýšlel jsem nad tím, co dál. Objednal jsem si několikrát Rud's pizzu, která byla vážně skvělá. Zjistil jsem, že nabízí franšízu, celý ten koncept mě doslova nadchnul. Poté už stačila jedna schůzka s Rudim a byl jsem v tom s ním až po uši,“ popisuje začátky Lukáš Hering, novopečený majitel franšízové pobočky v Pražské ulici.

Rud's pizza v Pražské ulici v centru Plzně byla dlouho v rekonstrukci. Znovuotevření pobočky se konalo v pátek 2. června. „Otevřeli jsme v pátek a musím říct, že jsem z toho nadšený. Prodejna v historickém centru Plzně má svoje kouzlo a navíc mám šikovný personál. Na pobočce pracuji zatím i já, chci se podílet na chodu, mít to pod kontrolou a hlavně být součástí týmu,“ říká Lukáš Hering.

Rud's pizza je vyhlášena originálním těstem. Na každé pobočce se pizza peče z čerstvého, tam připraveného těsta. Recept na pizzu roky k dokonalosti vylepšoval sám Rudi Kolndrekaj, majitel a zakladatel Rud's pizza. „Rudi má vizi, které se drží. Je to dobrý člověk a vždy je ochotný mi pomoci. Dostal jsem lekci jak na těsto, které má Rudi opravdu vymazlené. Můžu vám říct, že když je to těsto syrové, rozpracované, tak nádherně voní. Je radost s tím pracovat,“ konstatuje majitel pobočky v Pražské ulici v Plzni.

Vize Rudiho Kolndrekaje, majitele a zakladatele Rud's pizza, je expanze poboček v podobě franšíz. „Rud's pizzu najdete nejen v Plzni, ale i v Nýřanech, Dobřanech, Blovicích, dokonce i v Brně. Ve hře tedy bylo několik ještě dalších měst, ale já jsem hrdý Plzeňák, chtěl jsem něco vybudovat zde, a když mi Rudi nabídl pobočku v Pražské ulici, tak jsem se okamžitě zamiloval,“ říká s úsměvem Lukáš Hering.

Co by novopečený majitel franšízové pobočky Rud's pizza doporučil případným zájemcům? „Běžte do toho, není čeho se bát. Je to o tom chtít, být tomu oddaný a makat,“ prozrazuje Lukáš Hering. „Do budoucna bych chtěl mít víc než jednu pobočku. Jak jsem říkal, neustále potřebuji něco budovat a nyní buduji něco, co mi dává smysl. Nejprve ale zaběhneme tuto pobočku, poté uvidíme kam dál,“ dodává.

Po znovuotevření pobočky v Pražské Plzeňané dlouho volali. Jejich přání bylo vyslyšeno. „Lidé jsou z otevření pobočky nadšení, jsou překvapeni z toho, jak je to tu nové a celé zrekonstruované. Největší favorit je pizza s hermelínem a brusinkami, také sýrová. Za těch pár dní jsem si všiml, že u Plzeňanů vedou pizzy se smetanovým základem,“ prozradil Lukáš Hering.

Pokud chcete vynikající Rud's pizzu z pobočky v Pražské ulici ochutnat i vy, naleznete ji hned u zastávky tramvaje Náměstí Republiky. Pizzu si ale můžete objednat i domů nebo třeba do kanceláře, a to na telefonním čísle 608 223 355.

„O víkendu (pozn. 9. až 11. června) se bude v centru Plzně konat Historický víkend, tak se přijďte podívat na zrekonstruovanou pobočku, dejte si Rud's pizzu a osvěžující Rud's drink. Těšíme se na vás,“ zve usměvavý majitel pobočky Rud's pizza v Pražské ulici.

Foto QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24