QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Série nehod v regionu! Auto narazilo po smyku na ledovce do stromu - FOTKY

01.12.2016 9:59     01.12.2016 10:09

Silnice v regionu začaly v průběhu rána na některých místech poměrně dost klouzat. Problémy jsou na Plzeňsku. Na Tachovsku narazilo auto do stromu, na místě zasahovala záchranka.

2
12

Na několika místech regionu se kvůli kluzkým vozovkám bouralo. Například na Tachovsku u Lestkova dostala řidička s autem smyk na ledovce a skončila s vozem ve stromu. Kluzké silnice nadělaly problémy u Bezvěrova a také na jižním Plzeňsku u hranic s Jihočeským krajem.

K nehodě u Lestkova (viz foto) došlo zhruba kolem deváté hodiny. Řidička s osobním autem podle všeho dostala smyk na silné ledovce. "Zranění utrpěla 28letá žena," potvrdil mluvčí záchranky Martin Brejcha s tím, že se mělo naštěstí jednat jen o drobná zranění. Na místo museli nicméně i hasiči, kteří ženě pomáhali z vozidla.

K další nehodě došlo na hlavním tahu I/20 u Bezvěrova na severním Plzeňsku, kde dostal řidič s autem také smyk a vyjel mimo silnici. Kvůli zledovatělé silnici se bouralo také u Hradiště na jižním Plzeňsku na pomezí Plzeňského a Jihočeského kraje. Tam došlo ke střetu osobního a nákladního auta. Na místo následně byli vysláni i silničáři. Komunikace byla sjízdná jen s opatrností. Naštěstí při těchto nehodách nedošlo k žádným zraněním.

Všechny okolnosti nehod dál šetří policie.

FOTO: HZSPK
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24