QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická dopravní nehoda! V Plzni na obchvatu zemřel řidič

30.07.2023 11:54

K tragické dopravní nehodě došlo v noci ze soboty na neděli v Regensburské ulici, tedy na novém obchvatu Plzně. Při nehodě zemřel jeden z řidičů.

sanitka_ilustrační_QAP

"Včerejšího dne krátce před 23.hodinou došlo v Plzni v ulici Regensburská k tragické dopravní nehodě. Řidič (1978), který jel v osobním vozidlem Škoda Octavia, u sjezdu na Křimice z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidle Renault Trafic," uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

V protijedoucím autě jel mladý řidič se spolujezdkyní, ti byli převezeni do nemocnice. Řidič vozidla Škoda Octavia nehodu nepřežil, v autě jel sám.

"Ve vozidle Renault cestoval řidič (2001) se spolujezdkyní (1996). Bohužel řidič z osobního vozidla i přes veškerou snahu záchranářů krátce po nehodě svým zraněním podlehl," dodala Eva Červenková.

U řidiče vozidla Renault byla dechová zkouška negativní. "U zemřelého byla nařízena soudní pitva. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají kriminalisté z Městského ředitelství policie Plzeň," doplnila tisková mluvčí policie.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT