QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Trojka má nový multifunkční sál. Budou se tam konat i svatební obřady - FOTKY

20.11.2023 14:32

Svatební obřady, vítání občánků i významná životní jubilea se nyní mohou konat v novém multifunkčním sále Městského obvodu Plzeň 3. Jak to v novém sále vypadá? Podívejte se do fotogalerie. 

nový multifunkční sál Trojky_1123_ÚMO 3 (2)
nový multifunkční sál Trojky_1123_ÚMO 3 (2)nový multifunkční sál Trojky_1123_ÚMO 3 (3)nový multifunkční sál Trojky_1123_ÚMO 3 (1)nový multifunkční sál Trojky_1123_ÚMO 3 (4)nový multifunkční sál Trojky_1123_ÚMO 3 (5)

Nově zrekonstruované prostory multifunkčního sálu centrálního městského obvodu se nachází v Husově ulici 2, v místě někdejší galerie Paletka. 

„Věřím, že nový bezbariérový multifunkční sál vybavený také plátnem a projektorem, bude vyhledávaným prostorem a že zde společně s našimi občany zažijeme celou řadu skvělých akcí,“ řekl starosta Trojky David Procházka. 

Rekonstrukce začala již v roce 2022, dokončena byla letos. „Práce, jejichž předmětem byla rekonstrukce dožitých stavebních konstrukcí a opatření snižující vlhkost prostor, vyšly celkem na 7,257 milionů korun včetně DPH,“ uvedl 1. místostarosta MO Plzeň 3 Pavel Šrámek.

Slavnostní otevření sálu se konalo ve středu 15. listopadu za účasti zástupců neziskových a seniorských organizací, které na území centrálního obvodu působí. 

„Právě pro ně bychom totiž tyto nové prostory chtěli využít, mohou zde mít například schůze, besídky, přednášky, ale i výstavy nebo vystoupení. Dále bude sál sloužit také slavnostním obřadům, ať už se jedná o ty svatební, o vítání občánků nebo významná životní jubilea,“ představuje možnosti využití sálu místostarosta Trojky Ladislav Nový.

První naplánovanou akcí je vernisáž obrazů Stromy života, které vytvořili klienti Domova sv. Alžběty a uskuteční se 29. listopadu. Součástí prostor je také kavárna a bistro ve francouzském stylu.

Foto ÚMO 3

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT