QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni a na dalších místech v regionu padá sníh, další dny se ale oteplí....

06.04.2015 12:46

Předpověď na nejbližší dny je celkem lichotivá. Dnešní odpoledne bude sice s deštěm a sněhem, v úterý už má ale svítit sluníčko. Ve čtvrtek by se měly teploty vyšplhat až k šestnácti stupňům Celsia.

Železná Ruda_QAP_foto (7)

Ačkoliv Velikonoční pondělí přinese odpoledne ještě déšť a místy dokonce sněžení, už zítra by mělo opět svítit sluníčko. Co říkají předpovědi pro nejbližší dny?

Aktuálně právě v Plzni a na několika dalších místech v regionu padá sníh. Celé velikonoční odpoledne bude provázet doslova apríllové počasí, sníh bude střídat déšť a chvílemi vysvitne i sluníčko. 

"Oblačno, na většině území sněhové přeháňky, v polohách pod 400 m i dešťové. Ojediněle bouřky, i s intezivnějším sněžením. Večer ubývání srážek i oblačnosti. Nejvyšší teploty 4 až 8 °C, v 1000 m na horách kolem -1 °C," to je předpověď popčasí na nejbližší hodiny uvedená na webu Českého hydrometeorologického ústavu.

V úterý 7. dubna by se měly maximální teploty dostat na 11 stupňů Celsia a mělo bý být polojasno. Ve středu 8. dubna se počasí trochu pokazí, bude spíše oblačno, dopoledne se mohou vyskytnout i přeháňky a teploty by měly být maximálně 9 stupňů celsia.

Od čtvrtka 8. dubna už ale předpovědi slibují otepení...

Teploty se mají vyšplhat ve čtvrtek až na 16 stupňů Celsia, v pátek 10. dubna má být až 18 stupňů Celsia a v sobotu 11. dubna dokonce 19 stupňů Celsia.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24