QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V příštích dnech nás zřejmě nemine obleva

15.12.2012 7:01

Teploměr ukáže v neděli až pět stupňů nad nulou, k tomu máme čekat převážně zataženou až oblačnou oblohu a sem tam i zaprší. 

IMG_0139

V příštích dnech se žádných mrazivých teplot nedočkáme. Spíše naopak, rtuť teploměru má o víkendu pozvolna stoupat směrem nahoru a to znamená jediné, přijde obleva. Podle aktuálních informací Meteopressu, by měla být sobota převážně zatažená nebo oblačná, občas se dočkáme deště nebo deště se sněhem. Místy by mohly být srážky dokonce mrznoucí, což je varování hlavně pro řidiče, může se tvořit ledovka. Teploměr v sobotu ukáže od mínus jednoho do plus tří stupňů Celsia. 

A co nás čeká v příštích dnech? V neděli naměříme přes den dokonce až pět stupňů nad nulou. K tomu počítejte se zataženou až oblačnou oblohu, opět místy s deštěm, na horách to bude sněžení a hlavně na východě mrznoucí srážky. Ani od pondělka nás žádná velká změna nečeká. Počasí bude podobného rázu jako v neděli a také teploty stejné. V noci -2 až +2 °C. Přes den 1 až 5 °C. Oblačno a zataženo by mělo být i v úterý, opět s občasným deštěm, od vyšších poloh se pak můžeme těšit na srážky sněhové. Teploty v noci  +1 až -3 °C, přes den pak -1 až +3 °C. 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24