V zatáčce nezvládla rychlost, auto skončilo na střeše - FOTKY

21.10.2016 10:13

Na příliš vysokou rychlost doplatila řidička, která v zatáčce převrátila auto na střechu. Kvůli zraněním skončila v nemocnici. Podívejte se na fotky z místa!

4
1342

K nehodě došlo na Klatovsku na silnici mezi obcemi Úborsko a Pocinovice. Podle výsledků vyšetřování bude na vině nejspíš příliš vysoká rychlost, kterou řidička vjela do zatáčky.

"Dvaapadesátiletá řidička osobního vozidla tovární značky Volkswagen Polo jela od Úborska na Pocinovice. Při projíždění pravotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost jízdy, s vozidlem vjela za pravou krajnici a do silničního příkopu, kde se vozidlo převrátilo na střechu. Při dopravní nehodě utrpěla lehká zranění, se kterými byla převezena do nemocnice v Klatovech," popisuje mluvčí policie Dagmar Brožová.

Dechová zkouška u řidičky byla negativní. Nicméně auto ani před nehodou nebylo ve stavu, ve kterrém by mohlo být na silnicic. "Na osobním vozidle vznikla škoda ve výši 15 tisíc korun. Při šetření této dopravní nehody policisté zjistili, že řidička užila k jízdě vozidlo, které nesplňovalo technické podmínky – na zadní nápravě byly namontovány pneumatiky různých výrobců a s různým dezénem," dodává policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24