QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná dopravní nehoda v Trnové. Pro řidičku letěl vrtulník – FOTKY

16.08.2023 8:40

Ve středu 16. srpna došlo v 6:15 na severním Plzeňsku k dopravní nehodě osobního vozidla. Na místě zasahovaly všechny složky IZS.

auto do sloupu_Trnová_0823_HZSPK (1)
auto do sloupu_Trnová_0823_HZSPK (1)auto do sloupu_Trnová_0823_HZSPK (2)auto do sloupu_Trnová_0823_HZSPK (3)auto do sloupu_Trnová_0823_HZSPK (5)auto do sloupu_Trnová_0823_HZSPK (4)auto do sloupu_Trnová_0823_HZSPK (6)

U Trnové nedaleko rybníku Hamr havarovalo jedno osobní vozidlo. „Jednu zraněnou osobu hasiči vyprostili a předali Zdravotnické záchranné službě. Vozidlo při nehodě poškodilo sloup elektrického vedení,“ informoval Petr Poncar, mluvčí hasičů.

Pro zraněnou řidičku letěl vrtulník. „LZS transportuje z místa nehody asi padesátiletou ženu v kritickém stavu a se zajištěnými dýchacími cestami na Emergency FN Plzeň,“ uvedla Andrea Divišová, mluvčí záchranné služby.

„Řidička (1975) osobního vozidla Kia jela od obce Trnová na obec Horní Bříza. V levotočivé zátočině vjela z dosud nezjištěných příčin na pravou krajnici vozovky, narazila do sloupu veřejného osvětlení a poté bylo vozidlo odmrštěno vpravo mimo komunikaci do náletových dřevin,“ popsala mluvčí policie Dagmar Brožová dopravní nehodu.

Žena utrpěla vážná zranění, proto nebyla provedena dechová zkouška. Odběr krve je nařízen v nemocnici.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT